Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A tohle vychovává naše děti. Proboha!

0 1
možnosti
Foto

Vážená paní, už jsem tu uváděl, že konzultace by byly dvě až tři, protože všechny hodiny obvykle nelze vést distančně. Rozhodně nemám v úmyslu přetěžovat učitele. Pěkný den. :)

0 0
možnosti

J70a77n 84K33a98r48a64s24e70k

18. 9. 2020 22:59

to volani po statu -> aby rozhodoval a ridil 'SPRAVNE' je jen ukaz toho, kam jsme se jako spolecnost dostali. Odstranili jsme z nasi spolecnosti lidi, ktere bychom v podobnych krizovych situacich potrebovali - lidi, kteri maji jednu takovou - dnes jiz skoro nevidanou vlastnost - 'neco je napada'.

Po 40 letech komunismu, kde nas vsechny jen napadalo, jak v patek rychle utect z prace na chatu prislo dalsich 30 let, ve kterych jsme kapitalismus pochopili tak, ze nas musi napadnout, jak vyzrajeme na nase konkurenty.

A to vse , vsechna tahle mizerie zacina - a ted pozor - ve skolach. Tam se neuci jak ma neco nekoho napadat, ale jak si neco narvat do hlavy, aby to zak mohl pokud mozno uplne v prubehu nejake zkousky zopakovat.

A pan reditel si stezuje, ze ten material ktery pomohl vyprodukovat nema zadne napady :-)

2 1
možnosti
Foto

Vážený pane, vy ale bohužel nevíte, že bychom rádi rozhodovali sami, ale nemáme k tomu pravomoc.

0 0
možnosti

Řediteli - jadně mít hadrt přes hubu i 8 hodin- tak to je výdrž. Horší je, že se na ten hadr sahá a v podstatě přenese do plic. Měnit aměnit - dokáží to děti? Prostě se šíří z kdekoho. Takže asi nezbývá teď, když je zamořena celá republika plošně než prostě projít nákazou - strpíme ztráty, alesnad imunita to má vyřešit, když není vakcína ani lék. Prostě buchlo to , protože jsme si to naseli - vážený pane. K moři- odpočiňte si a doneste nákazu .To bylo oporučení vlády.

0 0
možnosti
Foto

J15a73n69a 48M74a58j72o43v24á

18. 9. 2020 16:50

Mohu se zeptat, jak vyzýváte?

1 0
možnosti

A co rodiče? Ty jako budou týden doma a týden pracovat? To dostanou rovnou padáka.

0 1
možnosti

Že 1+1=2 přizná dnes málokdo.

1 0
možnosti
Foto

Problém je co budu dělat rodiče těch dětí, zvláště na 1. stupni. Vzít si dovolenou a hlídat je doma ? A co budu dělat děti z 2 stupně ? Mejdany a nákupy v obchodních centrech ? Na VŠ lze tak 80% výuky převést na on-line. Na střeních školách snad také ... Ale co ze základkama to nevím ...

3 0
možnosti

Ale od toho snad sedí ministři kolem jednoho stolu (třebas virtuálního), tak když se řekne, že se zavřou školy, musí ostatní zafungovat v tom jaký dopad to má na ostatní ministerstva a přijmout opatření (ošetřovné za změněných podmínek).

Jenže sedí tam diletanti, co je zajímá jen pozitivní odezva lidí na síti a o svém ministerstvu vědí úplný prd.

1 0
možnosti

píšete, že polovina žáků by do školy jeden týden chodila a druhá by byla doma na distanční výuce a další týden by se prostřídali. A tak se ptám: a co učitelé? Ti se rozpůlí, aby mohli učit a zároveň vést distanční výuku? Pak jste nabídl své studenty IT hygieně, ale dosud nebyla žádná odezva. No to se ani nedivím, vždyť vaši žáci nejsou plnoletí.

4 1
možnosti
Foto

Učitelé budou ve škole vyučovat. Mírně se jim sníží počet hodin (ne všechny lze učit distančně) a video konzultace budou mít cca 2-3 týdně. Mám ověřené, že to funguje. :)

0 0
možnosti

Dobrý den, pane řediteli, pane autore vývojové psychologie. K vašemu příspěvku si dovoluji připodotknout, že stát selhal a selhává už třicet let v mnoha a mnoha jiných oborech a odvětvích. V prvé řadě v oblasti totálního kolapsu řízení státní správy, vytvoření 14 idiotských krajů, provozu zbytečného korytářského chovu v podobě senátu a vytváření celé další plejády úřadů komisí a jiných byrokratických molochů a paskvilů. Výsledkem neproniknutelných a nekontrolovatelných řeží mezi zájmovými gangy a klany je rozpad státu na úroveň rozkradené neokoloniální gubernie. Například, máte-li alespoň základní povědomost o tom, co se děje v oblasti tvorby a užívání takzvaných informačních systémů, dospějete k vysokou pravděpodobností k názoru, že se jedná o zločinné loupežení za bílého dne. V takovém rozkladu ve všech odvětvích (stavebnictví, zemědělství, doprava, zdravotnictví, justice a jiné) nemůže být školství výjimkou. Pozici na vašem místě vám nezávidím a dovedu si představit situace ve kterých je každá rada drahá, jinými slovy "poraď si sám". Pokud obstojíte, bude dobře, za chyby se platí a státní moloch vás semele. Skutečnost, že teď řádí mimořádná nepřízeň je deprimující, a není divu, že v tom momentálně vládnoucí svita bruslí. Avšak marasmus státní mašinerie, který dnes vidíme, vznikal spojitě a nepřetržitě tři desetiletí.

8 2
možnosti

Lidstvo také selhává už od počátku (Adam a Eva). To současnou vládu vrchního zmatku neomlouvá. Rozhodnutí jestli nosit roušky ve třídě nebo ne se přeci nerodilo staletí předem. Snažíte se vyvinit vládu úplně blbě a nemožně.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS