Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Naše školství je živé - taková revoluce v revoluci. Cosi podobného měli komunisté s ekonomikou - "Soubor opatření, již k předešlému opatření - Jako příprava k opatření následnému"! Sestra ženy zvolala, že žádnou revolucionářkou není a odešla do předčasného důchodu ... !

Marie Terezie - Všeobecnou povinnou školní docházku zavedla 6. prosince 1774. Uběhlo 247 let, náš reformátor - pan Babiš ji prakticky zrušil ! Je truchlo srandovní, když školní děti obhlížejí děj filmu - "Krakonoš a lyžníci" ! Prohlížejí si sněhové "Ski" a malebnost malotřídky v zapadlé v chaloupce ! = "Aha, tak nějak to asi vypadá ve škole" !? ... :-)

0 0
možnosti
AK

Kráčí tam odkud není vidět.To je tak,když se chceme rovnat nejdemokratičtějšímu státu na světě!!!Porovnání školních znalostí pře rokem 89 bylo tak propastné,že našinci z 9třídy měli stejné znalosti jako tam ze střední školy.A jak je tomu dnes?Dnes tady máme takové znalosti ze střední školy,jako tam z nejlepších VŠ!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 33
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2065x
Ředitel ISŠ a SPgŠ Mladá Boleslav, autor 5 učebnic - Vývojová psychologie pro učitele, Obecná psychologie pro učitele, Zeměpis cestovního ruchu...

Seznam rubrik